Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın kapisinda panik pas kolu panik simultane bapnın kolayca açılması bağırsakin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın sıkı darya kapanmasını esenlamaktır.

çatı dışı yangın merdivenleri, çoğu kez binanın dış cephesine yerleştirilir. Dayanıklı malzemelerden meydana getirilen bu merdivenler, yangına karşı dayanıklılığı ve güvenliği tedariklemek midein titizlikle tasarlanır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına için muayyen yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış kapılarının) makul durumlara bakarak TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın kapılarında ivedili durumlarda dâhilen autarı hak davranış lügat konusu başüstüneğu kucakin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve laf konusu harekete icazet vermesi gerekir.

Yangın merdivenlerinin yeterli makroliğe ve tavan yüksekliğine mevla olması önemlidir. Ekseriya, bir yangın merdiveni en azca 120 cm genişliğinde olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da mütenasip boyutlarda olmalıdır.

Gereç: Yangın baplarında umumiyetle çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan rezistanslidir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik olmak, projenize yaraşır boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı hazırlamak dâhilin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan Yangın Kapısı Fiyatları ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın aracısız bina dışına açılması gerekir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Projeye en yaraşıklı Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı harbi suhuletle açılan ve kalabalık grupların esenlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Birkötü firma ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve emanet eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Report this wiki page